OM OSS

MED ERFARING SOM BLOMSTERDEKORATØR OG INTERIØRDESIGNER. ER VI LIDENSKAPELIGE OM Å LEVERE DET YPPERSTE INNEN BRYLLUP, OG VÅR ERFARING REFLEKTERES I VÅRT ARBEID.

Å gjøre drømmer til virkelighet, Magiske Inderøy er din pålitelige partner når det gjelder å skape fortryllende bryllup. Drevet av en lidenskap for kvalitet, kreativitet og nøyaktig oppmerksomhet på detaljer, gir vi liv til din visjon. Fra imponerende steder til delikate detaljer sørger vårt dyktige team for at bryllupsdagen din gjenspeiler det unike bryllupet i dine drømmer. Ta del i en reise av glede, der personlige detaljer skaper en virkelig uforglemmelig og unik bryllupsfeiring, og etterlater deg med kjære minner som varer livet ut.

SITAT

I mitt yrkesaktive liv har jeg trivdes i servicebransjen, og jeg har en lidenskap for å organisere og skape MAGISKE øyeblikk. Med et utrolig godt humør og en unik drivkraft mener jeg at ingenting er umulig med riktig innstilling.

Som bryllupsarrangør er målet mitt å legge til rette for at dere opplever en MAGISK dag. Jeg vil skape vakre og meningsfulle arrangementer, slik at dere ser dere rundt og tenker: «Dette er virkelig MAGISK

Med kjærlighet:
Cecilie Moen Ystgård

PRESSE OMTALER

KVALIFIKASJONER

Ble ferding som blomsterdekoratør i 2021, har brei erfaring innen dette.

Gikk på Norges grønne fagskole også kalt VEA

Har gått en del kurs innen dette, men skal nå ta ett 2 årig kurs for å få bedre kompetanse